Glass til dør, vindu og terrasse

Robust glass som tåler det meste

Ulike typer glass

I tillegg til vanlig glass, leverer og monterer vi:

Isolerglass

Isolerglass er multifunksjonelle glass med flere lag. Isolerglassets hensikt er å isolere hjemmet eller bygget mot både støy og kulde. Bor du i et værhardt eller støyutsatt område, kan dette være løsningen for deg! Det finnes flere typer isolerglass blant annet energiglass og solkontrollglass.

Energiglass

Energiglass lar solens lys og energi passere gjennom glasset og inn i rommet, og begrenser samtidig mengden lys og energi som slippes ut igjen. På denne måten kan man oppnå en svært effektiv og økonomisk oppvarming av boligen.

Solkontrollglass

Bor du i et område med mye sol, kan det bli for mye av det gode. Et solkontrollglass begrenser mengden solvarme- og energi som slippes inn i rommet. Solkontrollglass er en svært populær løsning i vinterhager, eller andre bygg med mye glass.

Herdet glass

Herdet glass er flere ganger sterkere enn vanlig glass, og gir dermed økt beskyttelse ved støt, hardt vær og uforsiktighet.

Laminert glass

Laminert glass benyttes ofte i butikkvinduer eller på store glassflater som ofte utsettes for hærverk. Laminert glass består av glass som lamineres sammen med plastfolie. Dette gjør glasset seigt og vanskelig å ødelegge eller slå i stykker. Skulle glasset likevel sprekke, vil glassplintene sitte fast i plastfolien, slik at både du og dine eiendeler er sikret mot kuttskader.

Brannglass

Våre brannglass er spesielt utviklet med økt motstandsdyktighet i tilfelle brann. Brannglass benyttes ofte i store industribygg, i restauranter eller i andre bygg som er utsatt for brann.

Dører, vinduer og dusjvegger

Vi setter opp dusjvegger, dører og inngangsdører i glass. Vi kan også levere dører og vinduer i aluminium og tre, samt glass og metall til terrasser.

Glass over kjøkkenbenk

Vi leverer og monterer glass for bruk over kjøkkenbenk, også med malt eller foliert bakside. Kommer med utførelse i vanlig glass eller ekstra klart glass.